Tutoriale Photoshop 1

Tutoriale Photoshop

 

   www.ro-sotw.com este cea mai primitoare comunitate de photoshop romaneasca. Multitudinea de tutoriale pe care le oferim sunt special construite de catre membrii acestei comunitati pentru voi, cei incepatori si cei avansati.

Toate tutorialele sunt in romana, nefiind acceptate in aceasta comunitate  tutorialele traduse. Majoritatea tutorialelor sunt marca ©ro-sotw.com asa ca acesta este singurul loc unde le puteti gasi.

De asemenea, in unele tutoriale, va sunt puse la dispozitie si resursele, pentru ca rezultatul vostru sa fie „cat mai aproape de adevar”. Dar tineti cont ca rezultatele cele mai eficiente sunt acelea in care ati folosit propriile resurse (rendere, texturi, stock-uri, etc.)

Alaturi de un Portal unde puteti gasi cele mai bune tutoriale sortate pe categorii, va punem la dispozitie si un forum de photoshop unde puteti participa la concursurile organizate de noi pentru a va stimula imaignatia si pentru a prinde o experienta in utilizarea photoshop-ului.

Pe forum, puteti gasi concursuri ca :

– LOTW – Logo of the week (Logo-ul saptamanii)

– SOTW – Sig of the week (Semnatura saptamanii)

– COTW – Colaboration of the week (Colaborarea saptamanii – 2 persoane)

– MOTW – Manipulation of the week (Manipularea saptamanii)

– 5Battle Batalie in 5 pe teme ca: Ecusoane, Postere, Carti de vizita, Typography, Fotografie, Puzzle Photoshop (©Ro-sotw.com), etc.

De fiecare concurs se ocupa un ogranizator, ce se sfatuieste cu superviser-ul sau pentru a aduce teme noi si interesante cu fiecare editie. De asemenea de respectarea regulamentului/ a temei/ si de atentionarile aferente se ocupa tot organizatorul concursului.

Daca vrei sa faci si tu parte din STAFF-ul RO-SOTW.COM te invitam sa faci o cerere: Cerere intrare staff.

Intrebari Photoshop

Tot pe forum, la rubrica Intrebari Photoshop veti primi raspuns la orice intrebare legata de photoshop si grafica in special.

Cerere avatar / semnatura / logo photoshop

De asemenea daca ai nevoie de un Logo/ Semnatura/ Avatar/ etc. Iar cunostintele nu-ti permit sa faci asta singur, poti face o cerere photoshop iar noi vom face tot posibilul sa revenim cu o varianta pe placul tau.

  Fa-ti prieteni noi si invata Photoshop alaturi de noi pe Cel mai mare forum de Photoshop Romanesc !